La Maison Vin Rouge

La Maison Vin Rouge

Rött vin · Frankrike

Nu är den efterlängtade nyheten äntligen här! La Maison Rouge är ett smakrikt kraftpaket på 1-litersbutelj till priset av 79 kr vilket gör det till det bästa prisade röda vinet på 1-liter butelj från Frankrike.

Det rubinröda vinet är gjort på druvor som ger ett fylligt och generöst vin med smakrik mörk frukt, mjuka tanniner och lång eftersmak.

79 kr

Smakbeskrivning

Mörka bär, körsbär, torkad frukt, mynta och örter.

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 78823
Förpackning Flaska 1000ml
Alkoholhalt 14,5 %%
Passar till Till rätter av lamm- eller nötkött
Kategori och smaktyp Rött vin
Ursprung Frankrike
Producent Carovin AB
Importeras av Carovin

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre