Impressivo

Impressivo, 2019

Vitt vin · Lisboa, Portugal

Efter den imponerande succén av det röda vinet Impressivo lanseras nu ett vitt lika imponerande vin på 1-liters flaska för endast 79kr!

Allt fler vinälskare väljer viner från Portugal, detta klassiska vinland som alltid erbjudit mycket vin för pengarna, både till smak och kvalitet. Druvorna i IMPRESSIVO har skördats i områden kring Lissabon och närheten till havet ger vinet en krispig och fruktig smak.

IMPRESSIVO Vinho Lisboa är ett vin som passar utmärkt till grillad fisk, vegetariskt och till sensommarens alla tillfällen! Låt dig imponeras av detta vin som bjuder på en ungdomlig fruktig smak med inslag av citron, honungsmelon, lime & vita blommor.

79 kr

Smakbeskrivning

Inslag av citron, honungsmelon, lime & vita blommor

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 72654
Förpackning Flaska 1000ml
Alkoholhalt 12.5%%
Passar till Passar utmärkt till grillad fisk, vegetariskt och till sensommarens
Kategori och smaktyp Vitt vin
Ursprung Lisboa, Portugal
Producent Casa Vila Verde
Importeras av Iconic Wines

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre