Errazuriz Estate Series Pinot Noir

Errazuriz Estate Series Pinot Noir, 2013

Rött vin · Aconcagua, Chile

Guldvinnare och Best Value på Vinordic 2015! Körsbärsröd färg. Aromatisk doft med inslag av körsbär, mogna jordgubbar, choklad och muskot. Frisk, bärig och lite kryddig smak med inslag av fat, jordgubbar, körsbär och örter.

89 kr

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 70693
Förpackning Flaska 750ml
Alkoholhalt 13,5%
Passar till Servera det gärna lite svalt för att ytterligare tygla frukten och njut det till exempelvis anka, lamm, marinerad fläskkarré, spare ribs, vilt och grillad kyckling, gärna med bakad potatis, vitlökssmör och en het, kryddig grönsaksragu eller annat smakrikt tillbehör.
Druvor Pinot Noir 100%
Kategori och smaktyp Rött vin, eleganta röda viner
Ursprung Aconcagua, Chile
Producent Errazuriz
Importeras av Winemarket

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre