Country Roads Premium Reserve

Country Roads Premium Reserve, 2018

Rött vin · Kalifornien, USA

Country Roads – Nu lanserar vi äntligen ett kraftpaket från ett av världens mest respekterade vinområden-KALIFORNIEN! Vinet lanseras i beställningssortimentet på 1-LITER för endast 109kr!

Tycker du om smakrika viner med kryddighet och längd? Då är detta vin perfekt för dig! Petite Sirah tillsammans med den folkkära druvan Zinfandel bildar tillsammans en perfekt smakupplevelse som i Country Roads kännetecknas av en fyllig och fruktdriven smak som kan uppskattas av de allra flesta.

109 kr kr

Smakbeskrivning

Björnbär, bigarråer, drottningsylt, choklad, kryddor och vanilj

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 78560
Förpackning Flaska 750ml
Alkoholhalt 14 %%
Passar till rätter av lamm- eller nötkött
Kategori och smaktyp Rött vin, fylliga röda viner
Ursprung Kalifornien, USA
Producent Iconic Wines
Importeras av Iconic Wines

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre