Casteloro Vino Rosso

Casteloro Vino Rosso

Rött vin · Italien

Casteloro Vino Rosso är ett mycket smakrikt vin med en inbjudande doft av mogna plommon, körsbär, kryddor och vanilj. Smaken som är generöst fruktig leder över till ett harmoniskt avslut
Vinet är en uppföljare till det mest sålda Ripasso- och Amaronevinet på Systembolaget och erbjuder ett oslagbart pris* kombinerat med den smakrikedom som gjort de andra vinerna så populära.
Casteloro Vino Rosso passar bra till sommarens grillkvällar och är ett trevligt vin till innan, efter och till måltiden.

* Jämfört med italienska rödviner på 750ml flaska som säljs på Systembolaget

59 kr

Smakbeskrivning

Mogna plommon, körsbär, kryddor och vanilj

Detaljer

Varunummer hos Systembolaget 79137
Förpackning Flaska 750ml
Alkoholhalt 13%
Passar till till rätter av lamm- eller nötkött
Kategori och smaktyp Rött vin
Ursprung Italien
Producent Fields Wine Co
Importeras av Fields Wine Company

Veckans varor

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

79 kr

Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. I Venetoregionen har man sedan drygt 100 år tillbaka tillverkat prosecco, Italiens mest kända bubbel! Druvsorten som används är Glera och resultatet blir ett lätt, friskt och fräscht vin med en härlig fruktighet.

Martini Prosecco

Martini Prosecco, NV

Mousserande
Prosecco, Venetien, Italien

85 kr

Martini Prosecco produceras av Martini Rossi, en italiensk firma grundad redan 1863 av Alessandro Martini och Luigi Rossi. Numera är företaget en italiensk ikon, och ett av de starkaste varumärkena i världen. Martini Prosecco är ett lätt, mousserande vitt vin med en frisk doft av äpple, päron och fräscha blommor. Det är torrt men fruktigt med en välbalanserad, frisk citrussyra. Vinet passar perfekt till sallader och kycklingrätter, och blir ett festligt ackompanjemang till buffén.

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkohol­problem.

Välkommen!

Du måste vara 25 år eller äldre för att besöka SvD Vin & Mat.

Jag är 25 år eller äldre